jaro.....hmmm znalezione na necie zdjecie Kamy??/czyli ,ze podoba ci sie????otoz ta piekna kobieta z tymi loczkami to ta wlasnie kama ,ktora chcesz krytykowac,ta kama ktora jest madra,inteligentna i wielu ludziom pomogla.Nie krytykuj !!bo moze kiedys bedziesz potrzebowal porady,pomocy kamy.Szacunak Kamila:)))
zig_zag 1
#12 | Dziś - 22:31
niekoniecznie pomnik....ale szacunek,dobre slowo i podziekowania wystarcza i uwierz mi ,ze jej sie to nalezy:)))
zig zag, to sie nalezy kazdemu uzytkownikowi emito...i od kazdego, rowniez od Kamy...czemu jej nie zwrocisz uwagi?
zig_zag 1
#8 | Dziś - 22:23
jaro.....hmmm znalezione na necie zdjecie Kamy??/czyli ,ze podoba ci sie????otoz ta piekna kobieta z tymi loczkami to ta wlasnie kama ,ktora chcesz krytykowac,ta kama ktora jest madra,inteligentna i wielu ludziom pomogla.Nie krytykuj !!bo moze kiedys bedziesz potrzebowal porady,pomocy kamy.Szacunak Kamila:)))
No wlasnie, moze tak samo poradzisz swoej inteligentnej kolezance...nie krytykuj, bo...przyjdzie kryska na Matyska
ani medal ani prpporczykow kama nie chce ,nie potrzebuje!!Wy nie sluchacie tego co ta kobieta wam radzi co do Was mowi!!!!
TOMASZ:))))jakolwiek nazwiesz .jakichkolwiek nie znajdziesz epitetow na mnie to mnie kompletnie nie boli i nie denerwuje :))ja wiem komu moge zlozyc poklony i podziekowac;)Nie znasz kamy ,nie wiesz jaka jest inteligentna kobieta,nie wiesz jaka dobra matka ..nic nie wiesz!!!i po co sie wypowiadasz zle?ja ja znam osobiscie wiec moge swobodnie sie wypowiadac jaka jest osoba i uwierz mi ,ze kama ma klase :))))
nie zawsze dostajesz rachunek, czasem pytaja czy chcesz...w banku mnie pytaja czy chce potwierdzenie wplaty, nie daja automatycznie...wczoraj w restauracji placilem karta i spytali czy chce potwierdzenie...nie przypominam sobie, zeby w pubie mi dawali rachunek...sklep to jedno, a uslugi to drugie...a jak nie pytaja i nie daja to ty prosisz jak potrzebujesz. Proste.
bzdury opowiadasz Iwo, to, ze nie daja rachunku, to nie znaczy, ze nie nabijaja na kase...nie kazda kasa drukuje rachunki. Pracowalem kiedys na recepcji w silowni...kasa byla, nabijalo sie wszystko, ale nie drukowala rachunkow... a jesli klient zazyczyl rachunku, to sie odrecznie wypisywalo na specjalnym druczku...sporo firm tak ma, zwlaszcza tych malych...i ze stara kasa.
Chciala bym przeprosic wszystkich klientów oszukanych przez moja byla pracownice Joanne która naciagala ceny za uslugi w moim salonie o okolo 15-20 funtów na osobie.Po zwolnieniu tej pani zglasza sie do nas coraz wiecej oszukanych klientów, tych których jeszcze nie przeprosilam bardzo serdecznie przepraszam.
AGNIESZKA