Do góry

bedzie rekrutacja do polskiej hurtowni !!

Temat zamknięty
Profil nieaktywny
mariusz
05.04.2006, 23:34

Bedzie  rekrutacja do polskiej hurtowni , za tydzien polska firma  bedzie uzupelniac dokumenty potrzebna do rozpoczecia  dzialalnosci !  z tego co wiem bedzie rekrutacja zalogi !  ksiegowosc, dzial zaopatrzenia i zamowien oraz kierowcy !  staff  ma by w 100 procentach polski ale z terenu aberdeen i okolic ! , operatorzy wozka widlowego  pewnie tez ale jak mniemam nie wiecej jak jedna osoba !...poczatkowe prace przy adaptacji magazynu i biura ...

krzysztof
22
#106.04.2006, 03:21

mozna prosic jakis namiar
dzieki
 Krzysiek

Profil nieaktywny
mariusz
#206.04.2006, 10:50

poki co namiar jest ale na numer polski czlowiek bedzie w aberdeen za tydzien ! to bedzie  1 hurtownia polska na terenie chyba calego UK ...wiec bedzie troszke zajecia tak samo jak przy remoncie magazynu czy biura !  Bedziemy go namiawiac aby otworzyl ze 2 sklepy na terenie aberdeen ! wiem natomiast ,ze obsada ma byc polska ...ja zapytam czy bedzie zainteresowany naglosnieniem sprawy przez szkocja .net jak tak to beda wszelkie info ..poki co jesli jestescie zainteresowani to zostawiajcie krotki opis sej osoby np zawod ,prawko ,jezyk   i email ...dzieki

Karolina
70
#306.04.2006, 11:19

penie zaraz będzie fala odpowiedzi, jeśli będziecie potrzebować kogoś na lipiec, sierpień, ukadanie towaru, czy inna praca dla dziewczyny, to podaję maila [email protected] studentka jeszcze ze mnie, ale chęci do pracy duzo, w okolice Aberdeen , przyjedzam 2 lipca,

Profil nieaktywny
mariusz
#406.04.2006, 11:23

nie wiem ,ja tylko kooperuje z ta firma !  pewnie ze dziewczyny ale raczej nie na magazyn ?  faktury i inne duperele !  ale podejrzewam ,ze szanse beda miec ludzie z okolic i samego aberdeen !  nie wiem ! polece mu ten watek niech sam zajrzy ...

Norbert
17
Norbert 17
#506.04.2006, 11:23

Witam jakby co jestem zainteresowany prac podczas tworzenia firmy jak i po jej otwarciu , posiadam uprawnienia na wozki widlowe  oraz znam sie na pracach wykonczeniowych typu malowanie itp. ,moj tel 07768041267 Norbert

Mm70
6
Mm70 6
#606.04.2006, 11:25

dzieki mariusz za cynk jakby zabraklo informatyka to:)
Marcin Sadowski technik-informatyk (sieci itd.. )
jezyk angielski komunikatywny
[email protected]
tel. 07768041267

Profil nieaktywny
mariusz
#706.04.2006, 11:27

o wlasnie   informatyk  stronka  itd ....dobry pomysl !!!

Profil nieaktywny
mariusz
#806.04.2006, 11:27

akwizytorzy   .....rowniez

Paweł
1
Paweł 1
#906.04.2006, 11:28

czesc ;) jestem BARDZO zainteresowany jakakolwiek pracą w UK, w razie
czego podaję maila : [email protected]  , mam wyzsze wykszt. ale nie
boje sie zadnej pracy , mam prawko kat.C, z gory dzieki , pozdrawiam
wszystkich

Profil nieaktywny
mariusz
#1006.04.2006, 11:31

to bedzie hurtownia !  hurtownia art.spoz.  i alkoholu ...wiec doswiedczenie w takej pracy ..bedzie mile widziane.

Karolina
70
#1106.04.2006, 11:33

Dziękuję moe akurat się do czegoś przydam, no raczej nie do magazynu:) a co to ma być za hurtownia i gdzie mnie więcej? w mieście czy gdzies na uboczu?

Profil nieaktywny
mariusz
#1206.04.2006, 11:34

nie wiem ..gdzie konkretnie poniewaz czlowiek bedzie tu za tydz ...i wtedy zaczniemy wszystko zalatwiac ,szukac lokalu ale raczej w okolicach aberdeen ..na obrzezu .

Karolina
70
#1306.04.2006, 11:39

hurtownia spozywcza, i dobrze bo pracowaam kiedys w wakacje w markecie i np caymi dniami rozkadaam towar:)

rossomack
665
rossomack 665
#1406.04.2006, 12:29

No ja tez jestem chętny...razem z moja niunią[email protected]
Tylko nie chce mi sie coś wierzyc ze to bedzie hurtownia jedna na cale UK....przeciez w Londynie jest ich wuhta...pozdrawiam.i czekam na dalsze info

Profil nieaktywny
mariusz
#1506.04.2006, 12:31

doprawdy !!   ile maja polskiego towaru ?  jaka polityke cenowa prowadza wzgledem polskich producentow moze jak thresher group  kupic za funta sprzedac za 14 ?....dlaczego zatem polskie sklepy urzadzaja wojarze do polski za towarem ...pytania i pytania !!  wierzyc nikt nie musi .. to bedzie pierwsza taka placowka w UK jak ktos zna inne chcetnie poslucham ...w co watpie

rossomack
665
rossomack 665
#1606.04.2006, 12:33

no luz...dobrze by bylo zeby taka placówka powstala i zeby bylo tak jak w Londynie...wchodzisz do byle sklepu i 6 za 5 (6 lechów za piątaka:)...
Mam doswiadczenie ....pracowalem w hurtowni...

Profil nieaktywny
mariusz
#1706.04.2006, 12:38

ross - czlowieku nie ma na wyspach polskich firm dystrybucyjnych wszystko jesli  jesli jest opiera sie na angielskich firmach !!   bo szkocji takowych nie maja !  firmy dystrybucyjne angielskie nie maja checi aby ugruntowic pozycie polskich producentow na wyspie poniewaz maja swe udzialy w firmach tutejszych zatem zachodzi konflikt interesow !!  jaki maja interes aby polskie firmy sie tu rozwijaly ? a swoje co beda zamykac !  pomysl ...juz sie tylu przejechalo np polmos szczecin ! polska hurtownia i nasza firma przedstawicielska to bedzie tandem suwerenny , nikt nie bedzie nazucal swej woli  i tego ile ma sie sprzedac i za ile i czego ....to sie wlasnie skonczy ! a majac baze hurtowa ..mozna zaczac w koncu myslec o sieci polskich sklepow w bliskiej przyszlosci ..

Profil nieaktywny
mariusz
#1806.04.2006, 12:39

zreszto nie ma sensu abym czego kolwiek tlumaczyl ....bedzie hurtownia i bedzie rekrutacja kiedy i ile osob nie wiem ..co wiem to napisalem .

rossomack
665
rossomack 665
#1906.04.2006, 12:40

No i bravo...w końcu sie ktos za to zabrał...

rossomack
665
rossomack 665
#2006.04.2006, 12:43

ross:
Język : no problemo
Prawko ; Jest
Doswiadczenie : Yest
kontakt : [email protected] : skype szymon.ross

Profil nieaktywny
mariusz
#2106.04.2006, 12:43

dzieki   staram sie   w koncu jestem pomylony no nie !!!   szajbus szaleniec ,psychiczny i co tam jeszcze bylo   biszop  co tam bylo bo juz zapomnialem !!!  

Profil nieaktywny
mariusz
#2206.04.2006, 12:44

aaa   polaczek katoliczek ,oblakaniec ....hmm kurcze juz zapomnialem polowe

Filding_Melish
319
#2306.04.2006, 13:12

Jak zwykle mariuszaberdeen robi wielka sensacje-rewelacje ale zadnych konkretow nie ma! zadnych adresow. numerow, nic!
Potrafi wypisywac milion slow o tym i owym, same superlatywy i przymiotniki tylko nie o sednie sprawy a na koniec zamilknie....

Filding_Melish
319
#2406.04.2006, 13:16

wydaje mi sie ,ze gdyby ktos podsunal mu pomysl na wielki interes typu "sprzedawanie psich odchodow" i niezle go zakrecil  to by to lyknal w 3 sekundy :)
pozdrawiam radiosluchaczy

Profil nieaktywny
mariusz
#2506.04.2006, 13:54

tylko tyle ....uuu   lukaszpin  postaraj sie ..chlopcze malutki !!  no ...potem bedziesz tal w kolejce z cv ...

Profil nieaktywny
Uzytkownik
#2606.04.2006, 14:03

Mariusz, nie dziw sie ze ludzie nie wierza.. W zadnym z postow nie podales ZADNYCH konkretow. Napisales ze KTOS przyjedzie i COS zalozy w Aberdeen. Czy ten KTOS to przedstawiciel jakies firmy? Czy biznesmen samouk? Nie wiecie jeszcze GDZIE bedzie to zorganizowane, byc moze nie wiecie jeszcze ZA CO. Znalezienie odp. lokalu, biznesplany itp to nie takie proste, nie ma jeszcze zadnych konkretow a Ty juz oglaszasz rekrutacje? Sorry, ale dopoty ludzie nie beda wierzyc w takie zapowiedzi, dopoki nie poznaja tych wszystkich informacji..Przywolales po raz kolejny przyklad Biszopa, ktory to od samego poczatku zapowiadal, ze interesuje go tylko praca biurowa. Zrealizowal swoje plany, w dodatku pracuje w bardzo powazanej tutaj branzy, tymczasem z Twojej strony czytamy tylko ZAPOWIEDZI. Zajmowales sie juz IMPORTEM z Polski, miales ochote zakladac warsztat samochodowy, teraz hurtownia... 'Polish export aberdeen' tak nazywala sie ta pierwsza firma? To Twoja dzialalnosc, czy tylko tam jestes zatrudniony? A moze tylko pomagasz wlascicielowi? Prawde mowiac dla mnie to troche spolka-widmo, bo zarowno Krajowy Rejestr Sadowy jak i Companies House milcza na jej temat. I dalej nie widze polskiego makaronu w sklepach SPARK. Rzadko odwiedzam monopolowe, wiec nie wiem czy polska wodka jest w sklepach Tresher - moze ktos zajrzy dzisiaj po pracy, zeby sprawdzic??Zeby bylo jasne, nie jestem przeciwny zakladaniu polskiej hurtowni, wrecz przeciwnie, zycze powodzenia a jak sie uda to sam moze kiedys bede robil tam zakupy :) Natomiast przeciwny jestem wzniecaniu takiego zametu jak ten watek, gdy jeszcze nic nie wiadomo a ludzie juz zaczynaja sobie robic nadzieje na prace.Widzisz, to jest analogiczna sytuacja jak ta, gdy ktos na forum bunczucznie zapowiada - "jade do Szkocji, jestem najlepszy i zrobie tam kariere a wy sie patrzcie i uczcie" - bywaja czasem wypowiedzi w podobnym tonie. Ta jest identyczna - "ktos przyjedzie z Polski i zalozy firme i da wam prace". Poczekamy, zobaczymy..

Profil nieaktywny
Uzytkownik
#2706.04.2006, 14:04

PS. Uprzedzajac Twoja odpowiedz Mariuszu, nie jestem zainteresowany praca w Polskiej hurtowni, nie bede stal w kolejce z CV w lapce..

Profil nieaktywny
mariusz
#2806.04.2006, 14:23

oj pawcio ....to nie to samo co zapieprzac z torba przez ramie po asdzie w zaj...butach ..nie !!  wiesz o czym mowie ....ja ciagle zajmuje sie  importem i z tego nie zrezygnowalem !  dlatego znalezlismy kooperanta z polski czlowiek ma duza hurtownie w polsce 12 letnie doswiadczenie w tym co robi !! 
A czoz hurtownia polska byla w planach od samego poczatku problem byz ze znalezieniem odpowiedniej osoby ! ot i tyle nikomu nie musze tlumaczyc czy czegos udowadniac !  bo i po co ! napewno bedzie musial zatrudnic staff z aberdeen ! to pewne i do tego go bedziemy przekonywac ! ot i tyle
Warsztat samochodowy ...chetnie podpowiem co i jak i ile bede wiedzial to sie podziele wiadomosciami bo w przeciwienstwie do ciebie jak tez do twego ulubienca biszopa !!!  piana na gebie mi nie staje jak ktos zamierza cos osiagnac !  i nie podchodze do tego -jak wy -  to nie feer czemu nie JA JA JA JA ...
Tym sie roznimy   i chwala Bogu za to !
alkohol poszedl sprzedaje sie ale my nie mamy wplywu w jakim miescie i w jakiej ilosci ..i wlasnie to sie zmieni !
Taaakkk   pawcio  nie jestes zainteresowany   dzieki ...bo jak cie znam pierwsze co bys robil to RYL   dolki !
Mam  gdzies twa opinie  czy rady  bo jakie ty mozesz je dac ....wynikajace z czego ?  z wieloletniego doswiadczenia nad czym?    tocz se pianke dalej  ..nie moja to sprawa ..a swoja droga mam nadzieje ze chlopakom sie uda i warsztat otworza !  a jak znam zycie 1 bedziesz stal  w kolejce ...
moja rada  dla ciebie  zmien sie !!   i te buty takie brudne czyzbys  sie tak zaj...przy kompie ,nie wspomne spodni ...

Filding_Melish
319
#2906.04.2006, 14:43

Buachahaha
leze i sikam i juz lece z cv...
Albo TY mariusz masz 15 lat albo jestes poprostu niepowazny

Filding_Melish
319
#3006.04.2006, 14:44

albo jestes prawa reka ojca Rydzyka ???? :)

Katalog firm i organizacji Dodaj wpis