...i znowu sie zacznie zylion stron jaki to ty jestes super rycerz na bialym koniu jacy to inni sa zawistni i rzucaja klody pod nogi, zacznie sie rzucanie nazwiskami, a ten to to a tamten to tamto a sramten to nie chcial tego zrobic. Zacznie sie wymienianie super uczynkow, zaplaconych kwot...
...juz to przerabialismy kiedy to opisywales przygody 3 kolesi, tych co to ich swiat nie kochal... daruj sobie tym razem!! wszyscy juz wiedza, ze jestes super filantrop a reszta to tylko polaczki... KURWA ile mozna!
"O rozczarowaniach moich dotyczacych wielu osob ! do ktorych dzwonilem z prosba o pomoc ...a ktorzy pomoc owa odemnie wczesniej dostali - pisac nie bede"
oj bedziesz, bedziesz... bo przeciez o to ci chodzi nie? dowartosciowac sie trzeba. Normalny czlowiek pomaga i siedzi cicho bo uwaza to za normalne i nie musi sie z tym afiszowac...
znowu sie gosciowi leki skonczyly...
nshadow . ja już nie zabiorę głosu na zadnym innym forum tylko w temacie Joli jak już . bo tacy jak Ty zanizają poziom . buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk jesteś. to tyle i jeśli masz tyle do powiedzenia co masz to dodam ,ze do 222222222222222222222222222 +nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ja tam nikomu pomagac nie zamierzam...same klopoty i pretensje potem...sam na wszystko pracuje i nie zamierzam sie prosic o czyjas pomoc...a Ty jak juz taki samarytanin jestes to spoko ....Twoja sprawa...nie masz prawa wymagac tego od ludzi, a tym bardziej miec o to nich pretensji....bo traci to mycha
ja niczego od nikogo nie wymagam ! ...ale osoby ktore byly dokladnie w takiej samej sytuacji co ona -kiedys ! ...i ktorym podalem reke , pomoglem we wszystkim - te osoby juz tego nie pamietaja ? jak to bylo z nimi ! ...jak sie martwili !....jaki stres przeszli ..i kto im pomogl . Dzis te osoby sa dumne ,ze se ''same poradzily'' :))))))))) i nie widza powodu aby pomoc innemy kto jest w takiej sytuacji jak oni kiedys - i to jest przykre , okreslenie na takie osobniki mam jedno ..ale zachowam je dla siebie .
Zalozylem nastepny watek nie po to aby wytykac komus ze jest gnida ! niewdzieczna ! ale po to ...aby PODZIEKOWAC wszystkim tym co jeszcze maja serca po wlasciwej stronie. I tylko po to .
mariusz i wlasnie o to chodzi....skad pomysl, ze skoro ludzie otrzymali pomoc musza koniecznie ja odwzajemnic??? dlatego wlasnie nie lubie i nie korzystam z pomocy obcych, gdyz zdaje sobie sprawe, ze to nie do konca taka bezinteresowna pomoc...czlowiek jest potem zalezny...na sranie mi takie poczucie...zreszta juz sie na tym sam przejechalem....bylem w potrzebie pozyczylem troche kasy od znajomch...oczywiscie oddalem wszystko na czas...za dwa dni oni potrzebowali, wiec nie moglem odmowic ...i do dzisiaj sie nie moge doprosic zwrotu ...slyszac w kolko czego ja chce..przecie nie maja, zeby mi oddac....sram na taka pomoc...tyle powiem....czlowiek jak sam sobie na wszystko zapracuje. badz zalatwi bardziej to szanuje....
mariusz...jeżeli jesteś takim dobrym człowiekiem to chwała ci za to...ale w/g mnie...to może troszkę skromności by się przydało w twym wielkim sercu poszukać...
...i pozwolę sobie zamieścić dwa cytaty twojego autorstwa:
nr.1 - (...)"O rozczarowaniach moich dotyczacych wielu osob ! do ktorych dzwonilem z prosba o pomoc ...a ktorzy pomoc owa odemnie wczesniej dostali - pisac nie bede - wstydzcie sie !!!!!"(...)
nr.2 - (...)"ja niczego od nikogo nie wymagam !"(...)
...i to by było na tyle...
WIELKI RADNOR
TO W JAKIEJ PIZZERNI DZIECKO PRACUJESZ ? W O Z I P L A C K U hahahahahahahahahaha
to zamowie moze uda ci sie dowiesc na czas i ciepla w dodatku :)))))))) a czym smigasz RADNOR ...moplikiem
hahahahahahahahahahaha
odezwal sie ten co to zapomnial jak zmedal , zapomnial ten co sie tulal ! ...ale bohater -RADNOR
hahahahahahaha woziplacek ! ...
"Zalozylem nastepny watek nie po to aby wytykac komus ze jest gnida ! niewdzieczna ! ale po to ...aby PODZIEKOWAC wszystkim tym co jeszcze maja serca po wlasciwej stronie. I tylko po to ." - co uczyniłeś, oczywiście w powyższym swoim wpisie :))
i tak, jak napisał Tata Jasia - tylu osób, ilu pomógł (nie trąbiąc o tym na forach) nshadow, to Ty nawet nie znasz, więc tkwij dalej w tym swoim wyimaginowanym świecie i dmij w trąby na swą chwałę. over
hahaha widze ,ze wieksza liczba uczestnikow wspanialego portalu emito , chce dorownac radnorkowi -kamilkowi ...nie dacie rady on jest mistrzem manipulacji i odwracania kota ogonem na tym portalu - w koncu mu za to placa- wiec nie odwracajcie kota ogonem moi drodzy ! ... sprawa z jola stala sie sprawa publiczna ..wiec i nalezalo podziekowac publicznie tym co sie okazali LUDZMI ...radnorku ,pizza boy , nie bierz do siebie okreslenia -czlowiek- bo jakos zasmarkany synku to do ciebie nie pasuje ! ...Sprawa stala sie publiczna i podziekowania tez sa publiczne , co w tym dziwnego . Mialo sie nie udac ...i co teraz powiecie - madrale .
Kamilek -radnorek ...cudowne dziecko polskiej emigracji zarobkowej w szkocji , wieczny przyboczny kamilka -kama- wierny rycerz kamilka ...chloptasia od pizza delivery :))))))))))) hahahahahaha nie moge sie powstrzymac od smiechu :))))))))
Otoz kamilek , chloptas slucrzacy do mszy w polsce czyli ''ministrant'' cudowny katolik ...:)))) zaszczycil szkocje swa obecnoscia , i od razu znalazl portal - glasgow - zaczelo sie dziecko rozpisywac na portaliku o tym jak on szuka pracy ... i ze jest z dziewczyna ( ona musi byc slepa chyba) dziecko tak smigalo po glasgow w poszukiwaniu pracy a i pytania o mieszkanie tez padaly ( taki byl zaradny :)))) ) ze no znalazl se moplika dali placki i kazali dziecku wozic ...obdazony poteznym zaufaniem ! szefow ...w koncu dali pojazd mechaniczny a i placki tez stanowia jakas wartosc :))))) hahahahhahhaa dziecko zaczelo smigac bziuczkiem po miescie wozac gnioty .
Ale trzeba bylo jakos zaakcentowac swa obecnosc ...wiec swiatly radnorek ...zaczal dzialac na portalu pozniej znanym jako szkocja net ! ...szybko jego elokwencja zostala zauwazona przez podobnych jemu :)))) tzn spodnie z krokiem do kolan i kilka pryszczow na facjacie ...ze kamilek stal sie glownym adminem wspanialego portalu ...co w/z z tym
Ano doszedl do wniosku ,ze najlepszym sposobem na popularnosc portalu bedzie prowadznie go w systemie NEGACJI .. i KLOTNI
co tez zrealizowal i realizuje do dzis....kamileczek od plackow jest mistrzem przekrecania faktow ...odwaracania kota ogonem i konfliktowania kazdego z kazdym ,a ze nie mogl swej polityki stalinowskiej prowadzic wprost ( przynajmniej czesto nie mogl ) postanowil miec kilka nickow ...dzieki czemu mogl wejsc na szkocje net i zaczac jatrzyc , jaki w tym cel zapytacie ?
kasa
odpowiem .... zwieksza sie zadyma ,zwiekszaja sie wpisy , watki ,popularnosc ilosc zarejestrowanych nickow stalych itd ...slupki ida w gore idzie kasa za ogloszenia i reklamy w gore ! ...kamilek se dobral jeszcze kilku innych ktorzy robili dokladnie to samo , ich zadaniem bylo JATRZYC , ROZNIC LUDZI, sklocac ...i wychodzilo im to super ..z kazdej chocby najmniejszej sprawy kamilek potrafil zrobic wielka afere ! ...tak pokierowac watkiem z pozycji kilku innych nickow ...ze dochodzilo do WALKI ...wpisy szly w setki , wtaki sie powtarzaly ...byl ruch w interesie !
Wiele osob bylo obrazanych niewybrednie ..kamilek nie interweniowal jako admin ...nawet jesli byly wyzywane dzieci , rodzina uczestnikow ..np; moja , niejednokrotnie ...wtedy kamilek -pizza boy- nie widzial za stosowne aby skorzystac z uprawnien admina ...ale jesli ktos sie odwarknal ...a byl to ktos z poza ukladu ..kamilek juz dzialal.
Najbardziej ulubione watki i tematy dla kamilka to tematy o pomocy ! i prosby o pomoc ! ...tam sie wyzywal ile wlazko ...nieudacznicy , itd ...ja sie znalazlem oczywiscie w kreku ''ulubiencow'' kamilka ...
Musicie wiedziec jedno zarowno szkocja net jak emito ...nie jest po to aby sluzyc spolecznosci polskiej ...ten portal jest i byl zawsze po to aby napedzac kasiorke ...on byl i jest zawsze po to aby jatrzyc , klamac , konfliktowac ... zobaczcie jak szybko kamilek sie pojawil na watku o joli ! ..jak szybko zaczal dzialac aby watek nie zamarl ...doskonale se zdawal sprawe z tego ,ze nie wolno pozwolic aby temat sie skonczyl ! jak pieknie przeklamywal co zostalo napisane ...jesli tego nie widzicie to albo jestescie slepi ..albo nie rozumiecie czytanego textu ! ... emito - umiera ! to juz nie jest szkocja net ..gdzie bylo sporo ludzi i mase watkow a typowa skala wpisow i watkow to krak setek wpisow na wielu dziesiatkach watkow ..zaden z watkow w calej tej histori nie byl pozytywny ! na kazdym watku zawsze ''admini'' wkladali kij w sprychy ! aby sie ''DZIALO'' to bylo ich zadanie i to jest ich zadanie do dzis ..:(((( tym razem jednak ..kamilku twoje korytko zaczyna umierac !...i nawet wszelkie sprytne manipulacje nie pomoga ....ludzie was maja dosc , piszecie materialy bez ladu i skladu ...sciagacie z innych portali ...emito sie wiesza ! ..dziala zle ... watkow malo , wpisow jak na zyczenie ... i chyba znowu bedzie smiganie moplikiem ..z plackiem co kamilku ...hahahahahaa
Tak jak powiedziane zostalo tak zrobione tez !
Ja ze swej strony , chce podziekowac za okazana pomoc i serce ..Ani z Glasgow jej synowi i jego dziewczynie ! ..wspaniali ludzie .
Arturowi i jego dziewczynie Kasi ..bardzo sie angazuje w ta sprawe ! - wielkie dzieki za wasz czas ,serce i zyczliwosc
Ani z Aberdeen ktora bardzo wiele pomogla i jej rodzinie !
Badylowi :)) tez z Aberdeen ...
O rozczarowaniach moich dotyczacych wielu osob ! do ktorych dzwonilem z prosba o pomoc ...a ktorzy pomoc owa odemnie wczesniej dostali - pisac nie bede - wstydzcie sie !!!!!
Jola ma lokum , calkiem fajne dzieki Ani .. konto w banku juz jest , w tym tygodniu interviu na NIN ...jutro interviu do pierwszej pracy .
Jeszcze raz skladam wielkie pozdziekowania dla ludzi ktorzy pomogli - moi drodzy pokazaliscie ,ze macie serce po wlasciwej stronie .