Jak chcesz kupić elektryka z piecem za grosze to prosze...
http://www.theswappers.eu/swap/stag...
i z chęcią bym pograł z kimś ... naprawdę ...ale nie dam rady :(
za to możesz sobie posłuchać i zobaczyć tą gitarę w "akcji" :)
spójrz w mój profil i poszukaj mnie na youtube ;-)
Ten koleś lubi, ale to było jakiś czas temu, może mu nie przeszło ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Xk2U...
Kurna ale fajnie ze sie odezwaliscie;D
naa jw - serio umiesz spiewac czy tylko tak dla jaj;D jesli bedzie szykowala sie jakas impreza to dam Ci znac;D a grac nie musisz na niczym, czlowiek sie liczy nie;D
justyna - fajne klimaty, ja bym byl jak najbardziej na tak zeby cos poprobowac (jakis SDM np;D), daj znac co myslisz - bieszczadzkie anioly slyszalas??
dyzio - dlaczego nie mozesz?? pewnie pracujesz;/ aha i dzieki za linki, milo z Twojej strony;D moze jednak jakos znajdziesz czas??
tak mysle wiecie bo mam dojcia na salke;D jesli by to wyszlo to bysmy mogli grac tak raz w tygodniu - co myslicie?? aha i fajnie by bylo jakby ktos sie okreslil co gra i na czym - superby bylo ;D a po probie tak na piwko;D??
dyzio - dlaczego nie mozesz?? pewnie pracujesz;/ ... tu nie o pracę chodzi i wolny czas,ponieważ w soboty i niedziele popołudnia i wieczory mam wolne....nie bez powodu chcę sprzedać gitarę...dopiero co wracam z bezrobocia ...
Co do grania to bardzo chętnie...miałem w swoim życiu kontakt z poezją śpiewaną...oraz z wieloma innymi rodzajami muzyki...z chęcią bym pograł,tym bardziej ze widzę inne chętne osoby do współpracy ;-)
ferever young mam nadzieje ze zostajemy w kontakcie;D byloby milo posluchac co tam potrafisz;D grasz tez na czyms??
naa jw Ciebie to chyba na jakies ognisko trzeba bedzie zabrac;D;D tez zaczynam od sokolow jak mnie najdzie;D a pancerni sa dobrzy tak o 3 am;D:D wtedy kazdy mysli ze ma czolg;D
dyzio czemu sprzedajesz gitare?? ja mam tez weekendy wolne;D co w ogole grasz??
jaki w ogole by wam dzien pasowal??
napisałem Ci wyżej...że "...nie bez powodu chcę sprzedać gitarę...dopiero co wracam z bezrobocia ... " :(
co w ogole grasz?? ... ten link już też wcześniej podałem...
http://www.youtube.com/profile?gl=G...
a grać mogę różne klimaty...to nie jest dla mnie problemem bo ja po prostu lubię sobie porzępolić ... :)))) ale oczywiście do granej muzy muszę byc przekonany bo inaczej to jest lipa...
piątek po 20.30 lub sobota ale myślę że też w godzinach wieczornych np.18.00...
Dyzio rozumiem:/ ale spoko, fajnie by bylo tak miec 2 gitarzystow, jakas wokalistke, perka zeby byla i jakies dodatki typu skrzypce, harmonijka etc. ja chce cos ambitnie porobic i fajnie ze jestes otwarty na rozne klimaty - koniecznie musisz sprzedac gitare?? bo mozna by bylo zagrac gdzies w barze i sobie dorobic;D ja sie pisze na cos takiego;D
aha, ja moge grac w tygodniu od 18 do 21 a w weekendy to najlepiej za dnia bo wieczorem to czlowiek wypoczywa;D wiecie co mam na mysli;D
koniecznie musisz sprzedac gitare?? bo mozna by bylo zagrac gdzies w barze i sobie dorobic;
... no niestety jak bym nie musiał to bym tego nie robił...na dzień dzisiejszy "modlę się żeby poszła" ...a co do grania w barze to najpierw trzeba sporo poćwiczyć,później dopiero mając pewność że na scenie nie da się "ciała" można wyjść wspólnie i zagrać...to nie takie hula hop ;-) ....
Fakt, tu masz racje z tym barem;D chociaz ja kiedys troche gralem w barach i ludziom sie nawet podobalo alo to inna historia:D poczekamy jeszcze troche na odzew ludzi a potem podam wam na emito miejsce i czas spotkania - fajnie by bylo zmontowac cos muzycznego w Edynburgu - i mam nadzieje ze nie stracisz zapalu Dyzio;D
a mowiac o barze myslalem o czyms w stylu jam session wiesz - tutaj gralem kiedys w barze ze Szkotami - oni grali celtyckie klimaty ale moglem zagrac cos z nimi;D - i tam kazdy siada i gra co chce - chcialbym stworzyc cos takiego tutaj tyle ze po polsku;D zeby kazdy mial okazje sie zaprezentowac;D
Hej;D jestem w Edynburgu od niedawna ale bardzo chcialbym stworzyc zespol muzyczny i zrobic czasem jakies jam session;D jakby to fajnie wyszlo to moze i nawet gdzeis zagrac w jakiejs knajpie;D jesli nie to uwazam ze i tak to fajny sposob zeby spedzic czas z ciekawymi ludzimi;D ja gram na gitarze, harmonijce i ucze sie na skrzypcach;D jak mnie poniesie to i spiewam;D:D:D jest ktos chetny zeby mnie wesprzec??