jesteśmy Hell is Harmony z Blairgowrie/Edynburg. Jesteśmy jedyną kapelą ze Szkocji ubiegającą się o możliwość wystąpienia na festiwalu kultury polskiej w Londynie. Jeśli lubicie ciężką muzykę i podoba się Wam nasz klip zamieszczony na stronie to oddajcie swój głos - wymaga to rejestracji, ale po założeniu konta można głosować raz dziennie codziennie aż do 19 kwietnia.
nie chodzi oto ze sie czepiam ale dzieciol pomaga w rownym graniu nie tylko na garach.
nawet teaz jak w cubase cos grzebie to metronom mam wlaczony(chyba z przyzwyczajenia) :))
Hie. No wlasnie Dany po namowach zaczal cwiczyc z metronomem.
Za 2 tygodnie nagrywamy perkusje i bez klika nie da rady - Bo nie sztuka to potem wyrownac ale rowno zagrac.
I dzieki za opinie - konstruktywna krytyka jak najbardziej wskazana.
jakby co moge pomoc.
mam do dyspozycji:
Digitech Studio Quad
Roland GR 33
Novation Drumstation
Akai 3000XL
ok 200 Gig sampli
Pioneer DJM 600 i kilka innych..jak checei jakis remix to dajcie znac
pozdro
Creative - wielkie dzieki - jakby co to sie zglosimy :)
PsychoPatek - na razie koncerty tylko w Dundee sie szykuja (13 Marca) potem w czerwcu, a w lipcu jedziemy na mini trase do Anglii. Ale caly czas szukamy miejsc w Edim do zagrania.
a w The Ark? W Bongo to ja akurat mam wtyczki, ale to zawsze jednak kasa, są miejsca, gdzie i za darmo się da.. Jest w Edi trochę miejsc, gdzie byście mogli zagrać;]
Hej,
jesteśmy Hell is Harmony z Blairgowrie/Edynburg. Jesteśmy jedyną kapelą ze Szkocji ubiegającą się o możliwość wystąpienia na festiwalu kultury polskiej w Londynie. Jeśli lubicie ciężką muzykę i podoba się Wam nasz klip zamieszczony na stronie to oddajcie swój głos - wymaga to rejestracji, ale po założeniu konta można głosować raz dziennie codziennie aż do 19 kwietnia.
www.elondyn.co.uk/festiwalcooltury/...
Będziemy wdzięczni za każdy głos :)
Pozdrawiam
m.i.c (Hell is Harmony)