zaczynalas kurs od poczatku?
ja dopiero zaczelam, myslalam ze jak pojde tam to zaczniemy od nauki krokow a tu nic takiego- muzyka zaczyna grac i tanczymy uklad!oczywiscie chyba wszyscy zaczeli chodzic dlugo przede mna wiec mniej wiecej wiedzieli o co chodzi a ja musialam uczyc sie ukladu od poczatku;)takze mialam troche problemu zeby nad nimi nadazyc hehe, ale fajnie bylo!
co zajecia to inne uklady???to ja sie juz calkiem pogubie hehhe!;)
no wlasnie mi juz nie chodzi o spalenie kalorii ale wlasnie o ten taniec i ogolnie wyszlifowanie ruchow;)my mielismy rozna muzyke, byly jakies nuty typowo salsa, rumba ale tez i kylie minogue, a nawet moj ukochany paolo nutini.
jak czesto chodzisz?
jakim zmroku alluvial!
przeciez do 22 jest jasno;)ja mieszkam 5min spacerkiem od tego centrum wiec mam dobrze ale jezdze tez na gorbals na yoge w niedziele.
zajecia zumby na maryhill sa w pon 19.15-20.15 i w pt ok 10.30 i 13, ale to by mi za bardzo nie pasowalo.
moze jednak dasz sie namowic?;)zaczelybysmy razem, zawsze to weselej. przystanek autobusowy jest minutke od centrum sportowego
w whitehill (tam gdzie basen) lub haghill http://www.glasgowlife.org.uk/sport...
Jak masz ochote, to mozemy wybrac sie razem, ja chodzilam kiedys i bardzo mi sie podobalo
ja zaczelam wczoraj;)chodze do glasgowclub, chce chodzic zawsze w pon wieczorem. Masakra, jak ciezko wczoraj bylo hehe, sama z siebie sie smialam;)