hej Magda,no te barwy klubowe wiem ze problem moze byc dla niektorych,ale uwierz mi ze ludzie maja tu szaliki i koszulki kolejorza;)zawsze mozna kupic,polecam odwiedzic http://sklep.lechpoznan.pl/
Chodzi o to bysmy wygladali jak na wyjazdowiczów przystalo!!!
moze to za wiele dla niektorych ale uwierz ,ze to działa.
KOSZULIKI I BARWY REPREZENTACJI POLSKI ODPADAJA!!!!!
to tak jak pojsc na mech np,celtiku w barwach Szkocji...
najpierw chce wiedziec ile osob sie pisze na ten wyjaz i samo wyjdzie czym jechac czy busem czy rowerem.
nie wiem co to za newsy masz z tymi cenami,ale Ja wiem ile kosztuja bilety.polecam wejsc tu i jesli macie znajomych w Poznaniu ktorzy chodza na mecze to jest szansa ze zalatwicie sobie wejscie.
http://forum.wiaralecha.pl/index.ph...
znajdziecie tu wiekszosci danych .a na mecz ZAPRASZAM TYLKO WIERNYCH KIBICÓW KOLEJORZA,mamy swoje przyśpiewki i by nikt nie zaczął spiewać przyspiewek innych klubów z Polski.
ja w tej sprawie niestety nie mogę pomóc,bedę odświeżał to forum az sie zbierze chociaż 10osób i juz wystarczy by wynająć busa np.ale popytajcie moze ktos ma znajomych w manchesterze i może wam wybadać jakieś lepsze rozwiazanie niz szukac kogos z poznania.bilety na bank bedzie mozna nabyc,awsze maja pierszenstwo ci z karnetami póżniej ta grupa ludzi co na wyjazdy jadą z klubem a na końcu każdy ma sznase.i jest to gdzies na dwa tygodnie przed meczę bądz troche wcześniej.mozna nawet zadzwonic na stadion man.city i sie dowiedziec ceny biletow i czy będą dostępne.
nie nie kumasz najwidoczniej,pokazuje,ze sa szanse na zdobycie a ty na łatwizne byś tylko szedł,jest kilka mozliwosci zdobycia biletu,jak nie masz,to niestety ale nie możesz jechac.szukam ludzi ktorzy maja możliwosc,i na pewno chęć zdobycia jego,wiem,ze sa osoby takie bo juz kilka osób mam chętnych.i powiem jedno ze jeszcze nie slyszalem by mecz jakis kosztowal w takiej poczatkowej fazie rozgrywek 135Euro.
Do wiernych Kibiców Kolejorza.
Wszyscy chętni na wyjazd 21 pażdziernika na mecz Man.City vs Lech Poznań.
Szukam chętne osoby na wyjazd na mecz,lecz nie na trybune GOSCI,bo by dostac sie tam na trybune gości muszą posiadać karnety lub byc "wyjazdowiczami Kolejorza".niestety cała wiekszość nie posiada ich,wiec możemy dołączyc na stadion i zasiąść gdzieś obok sektoru dla gości i dopingować Nasza drużyne z wielkopolski jaka jest Lech Poznań.Bilety Każdy kupuje we własnym zakresie,Ja chcialbym zorganizować dojazd dla wiekszej grupy ludzi z Glasgow pod stadion Manchesteru City.
Każdy chetny na wyjazd ,musi posiadac klubowe kolory,niebieska koszulka lub biała +szalik klubowy.
Nie zabieramy rzeczy reprezentacji polski,tylko niebiesko białe barwy!!!
Mam nadzieje,ze uda nam sie zebrać grupe ludzi,którzy będa godnie reprezentowac Nasz Klub.
Pozdrawiam.
witam,
czy Ty magic nie masz szans na bilet z puli dla emigrantow?
Jesli wszystkich biletow dla kiboli Lecha - M. City przyznal 2 tys szt - nie kupi ekipa wyjazdowa i karnetowcy bedzie szansa kupna biletu jesli ktos z Was jest w bazie kibicow Kolejorza, tzn kupowal bilet na mecz w Poznaniu w ciagu ostatnich 3 lat - od lipca 2007.
Ja mam nadzieje, ze zalape sie wlasnie na taki bilet dla emigrantow.
Co do ewentualnego transportu to planuje podroz autem, mysle ze najszybciej.
beton... czy na pewno w UK na mecz tutejszego zespolu trzeba placic w euro? smiem watpic
Przypominam tez wszystkim, ze Lech piszemy zawsze z duzej litery (nazwy innych klubow tez) i Nasz klub nazywamy Kolejorzem a Kolejarz to np klub 1 ligi z miejscowosci Stróże.
tak ja kupowałem bilety w przeciagu ostatnich 3 tal,byłem i z Nim gdy majstra zdobywał!nie chce mowic z emoge zalatwic bilety,bo ja potrzebuje tez kilka,ale zapewniam ,ze gdy takie bąda dostepne,a uwierz,ze wiara z poznania szuka danych by taka sznase stworzyc.nie załatwiam biletow,a gdy bede mial to dam znac.pos[prawdzajcie żródła jakie podałem wcześniej,i zobaczycie moze i wam predzej sie uda zoorganizowac wiecej biletow.mamy troche czasu i warto temat pośledzic.moze jakies ciekawe propozycje sie trafia,
Do wiernych Kibiców Kolejorza.
Wszyscy chętni na wyjazd 21 pażdziernika na mecz Man.City vs Lech Poznań.
Szukam chętne osoby na wyjazd na mecz,lecz nie na trybune GOSCI,bo by dostac sie tam na trybune gości muszą posiadać karnety lub byc "wyjazdowiczami Kolejorza".niestety cała wiekszość nie posiada ich,wiec możemy dołączyc na stadion i zasiąść gdzieś obok sektoru dla gości i dopingować Nasza drużyne z wielkopolski jaka jest Lech Poznań.Bilety Każdy kupuje we własnym zakresie,Ja chcialbym zorganizować dojazd dla wiekszej grupy ludzi z Glasgow pod stadion Manchesteru City.
Każdy chetny na wyjazd ,musi posiadac klubowe kolory,niebieska koszulka lub biała +szalik klubowy.
Nie zabieramy rzeczy reprezentacji polski,tylko niebiesko białe barwy!!!
Mam nadzieje,ze uda nam sie zebrać grupe ludzi,którzy będa godnie reprezentowac Nasz Klub.
Pozdrawiam.