Magda wiem ze moge sprzedac ,ale ja chce dac je za darmo ,trudno w to uwierzyc ,ale tak jest naprawde ,nie chce zeby mi ktos mowil o tu jest rysa ,itp ,sprzedawalem poprzednio to wiem jak to jest ktos chcialby kupic nowe auto za 100f ,wiec ja wole tego uniknac i po prostu dac za free ,ale komu ,skoro kiedys dalem dobremu tak mi sie wydawalo znajomemu ,a on sprzedal to po prostu trudno komus kogo sie nie zna zaufac ze on bedzie nim jezdzil ,a nie sprzeda to samo dotyczy TV to nie jest plazma ale sprawny .nie potrzebny mi tylko zawadza ,wiec chce sie go pozbyc .
tak zastanawiam sie co zrobic ,mam samochod sprawny MOT ,TAX oraz ubezpieczenie ,wszystko aktualne ,ale po co mi samochod skoro mam jeszcze jeden ,do pracy mam blisko ,wole chodzic pieszo ,dla zdrowia ,pytanie tylko ,czy zlomowac ,dobry samochod czy dac komos kto naprawde potrzebuje ,raz dalem jednemu za darmo ,a on sprzedal i na tym zarobil nie chcialbym zeby to sie powtorzylo ,bo to chamstwo i tak sobie mysle ze raczej lepiej dac go na zlom wtedy bede mial pewnosc ze nikt nie zarobil na nim ,bo jesli daje cos za free to nie po to zeby ten ktos sprzedawal to tylko zeby tym jezdzil ,ale jaka moge miec pewnosc ze tak bedzie ..