No hej kobitki:) Zrobilam wywiad w paru miejscach gdzie moglybysmy sie spotykac z naszymi brzdacami i najlepsza opcja to Garscube Playrooms. Dzis tam bylam z moja mala i jest to swietne miejsce- trzy duze pomieszczenia- 1 z malymi zabawkami i stolikami, 2 z rowerkami, domkami, samochodami i 3 "materacowe" z pasenem pilkowym:) Swietna sprawa. Jezeli chodzi o koszt to 12 funciakow na rok sie placi i mizna uczeszczac kiedy sie chce od pn do pt od 10 do 15.30. Dodatkowo maja tzw "fundusz zabawkowy" -funciak za kazdorazowy pobyt ale mysle ze to i tak spoko sprawa. Mozna tam podgrzac dzieciom jedzonko, napic sie kawy, zjesc cos itd.
Proponuje spotkanie na przyszla srode-tak aby dac czas mamuskom (lub tatuskom) na przczytanie tego info i zaplanowanie dnia.
Tak wiec ja na bank bede w przyszla SRODE (czyli 31 MAJA) o godz 14tej. I zapraszam wszystkie chetne osoby i brzdace.
Adres to :Garscube Community Playrooms 2 Manresa Place, GLASGOW G4 9SZ- taki stary ceglany budynek- trzeba obejsc bo wejscie jest od tylu budynku (z przodu jest przedszkole).
A to ich stronka- http://www.garscubeplayrooms.co.uk/... gdzie sa zdjatka i dla mam bez aut dojazd autobusowy. Jezeli chodzi o auto to tez jest gdzie zaparkowac- 10 pensow pierwsze pol godz a potem 10min 10 pensow. Wiec jednorazowy koszt 12 funtow plus 1+1 za kazdorazowy pobyt:) Mysle ze to nie jest wygorowana cena.
Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam.
Napiszcie czy bedziecie, zeby choc orientacyjnie wiedziec czy ktos przyjdzie.
Nie tylko "pociężarowki" hehehe, zależy od godzin pracy:) Ja np już jestem po macierzyńskim
Zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim będzie pasowało, to pierwsze spotkanie podałam takie a dalej możemy się ugadywać bardziej różnie, w weekendy też, nawet nie koniecznie w budynku ale wiosenka idzie wiec jakieś "pospolite ruszenia" na place zabaw itd. Mój mąż też tylko w weekend mógłby i to tylko w sobotę.
Środa natomiast jest nadal aktualna:)
ze mna to jest tak. Pracuje pon-pt czasem sob. Jak jest pogoda to zawsze jestesmy w kelvingroove park dopoludnia tj o 10 albo po poludniu tj 16 - sob i nd. Zazwyczaj jestem sam z zuzia co skonczyla ostatnio 2 lata. Wiec jak jakis tat chce sie dolaczyc i odpoczac od zony to zapraszam :) jak pospolite ruszenie to tez zapraszam. Jak bedzie w ten weekend pogoda to grillowianie rozpoczniemy.
Witam!
Pomyślałam tak sobie, ze można by zorganizować jakieś spotkania raz w tygodniu dla mam, tat i pociech:)
Sama mam roczna córeczkę i mała chętnie pobawiłaby się z innymi dzieciaczkami.
Moge sie nawet zajac organizacja, tzn lokal itd ale chcialabym wiedziec czy byliby chetni-chociaz z 5-10 brzdacow.
Czekam na info i jak bedzie spoko odzew chetnych to zabieram sie do dziela.
Pozdrawiam