rozwiazanie od rek- to mozna,ale na drut.Ja potrzebuje kogos takiego,kto sie tego podejmie,ale jednoczesnie od tego kogos musze miec gwarancje,ze nastepnego dnia moja antena nie spadnie komus na glowe.Dlatego napisalem: bystry/myslacy.Jak masz maila tego Marcina tomi podaj,skontaktuje sie z nim,przesle nawet zdjecia tego uchwytu do anteny.To musi byc zrobione profesjonalnie,a nie po szkocku.
wedkarzu, jest to ogolnodostepne forum, wiec nie masz prawa zabronic mi zabierania glosu.
Tak, masz racje, jest duzo bystrych ludzi, ktorzy moga ci dokrecic srubke, ale nie beda mogli zajmowac odpowiedzialnego, dobrze platnego stanowiska. Nie wiem o co ci chod, kiedy piszesz "szemrane agencje"?
Prawda jest taka, ze duze firmy rekrutuja tylko przez agencje, ale zatrudnionym sie jest bezposrednio. Agencja dostaje "dole" od lba i kazdy jest szczesliwy.
Ale nawet ty nie zauwazyles, ze podbilem twoj temat, przez co wiecej osob go moglo zauwazyc.
Typowe podejscie slowianina, rownac w dol, dokopac za przysluge....
potrzebuje bystrego/myslacego fachowca,ktory potrafia wykonac UCHWYT do anteny satelitarnej-zmieniajac dotychczasowy sposob mocowania anteny do BALUSTRADY BALKONU-z czterech srub - na jedna,duza,umieszczona centralnie.