szkockakrówka. pl
#13 | Dziś - 14:37
co wam to przeszkadza??
Religia przeszkadzala mi cale zycie i bedzie przeszkadzala przez jego reszte. Wywalanie kasy w bloto, jakim jest niewatpliwie np. budowanie swiatyni opatrznosci bozej i tysiace innych wydatkow musi przeszkadzac obywatelom rzekomo wolnego kraju.
Ella b trzeba bylo dziecko do katolickiej szkoly zapisac...
Pomijam wypowiedzi Panow...
Moje dziecko tez chce i co mam jej powiedziec?8 latce?
"Nie i chuj, bo ja nie klecze co niedziela i wszyscy ksieza do pedaly i zlodzieje?"
Jak jej sie nie spodoba, bedzie sie nawracac sama tak, jak ja powiedzilam "Bye" Kosciolowi katolickiemu.
"Religia przeszkadzala mi cale zycie i bedzie przeszkadzala przez jego reszte. Wywalanie kasy w bloto, jakim jest niewatpliwie np. budowanie swiatyni opatrznosci bozej i tysiace innych wydatkow musi przeszkadzac obywatelom rzekomo wolnego kraju."
na to nic już nie poradzisz. wszelakie religie, patrząc na historię ludzkości, były są i będą a obrazaniem wierzących niczego nie zmienisz...szacunek- znasz takie słowo?
chyba,że ględzenie komuś że jest "katolem" czy ma "urojenia" sprawia ci niezmierną satysfakcję...to ok:)
hej,
moze ktos zorientowany gdzie odbywaja sie katechezy dla dzieci? Zalezy mi na przygotowaniu i dopuszczeniu dziecka do komunii i bierzmowania.
Dzieki