Jest moze jakas stronka waszego Klubu bo szukalem w google i znalazlem ale tam stare newsy sa i kadra 2008/2009 i tak dalej . A chcialem sobie poczytac o was obczaic jakies fotki z meczow itp , na kadre zobaczyc dowiedziec sie gdzie co nie ktorzy grali w Polsce tzn w jakich klubach itd czysta ciekawosc poprostu i chcialem sie dowiedziec gdzie i kiedy trenujecie bo chcialbym popatrzyc jak trenujecie i kiedy gracie jakies sparingi albo mecze ligowe - turniejowe aby zobaczyc wasz jakis meczyk :) Troszke tesknie za Polska pilka mimo ze u nas poziom slabiutki nadal :) ale Polska pilka to Polska pilka hehe :) Tym bardziej mi tego brakuje ze w Polsce pracowalem w Klubie sportowym troszke jako trener i kierownik druzyny przez kilka latek Z gory dziekuje za odp ma moje pytania i Pozdrawiam :)
Czarni Jaslo
Stronka jest w trakcie moderacji i powinna ruszyć za kilka dni.
Sezon zaczyna się pod koniec sierpnia,treningi już się zaczęły.Mecze sparingowe wkrótce.
Cały czas trwa nabór do drużyny.
Wszelkie info będziesz mógł znaleźć w tym poscie lub na naszej stronce.
MAX
Czasy były dobre.Naprawdę chciałbym abyśmy znowu mieli doping na meczach jak dawniej.
Czarni Jaslo:
Na mase sie ciesze ze wrocil doping na Legie az mnie ciary przeszly jak dzwonilem do kolegow jak byli na stadionie..ale ja i tak ciagle czuje gdzies spisek od strony iti ;)
Kamil :
Z checia bym sie znowu za to zabral ale teraz jestem chyba najbardziej zajetym czlowiekiem w calym edim;)
pozdro chlopaki, Walczyc trenowac United musi panowac !!! :)
Witam
Polska,amatorska drużyna piłkarska,działająca oficjalnie w Edynburgu od 2007 roku,poszukuje piłkarzy na nowy sezon.Będzie to nasz czwarty z kolei sezon w Edinburgh Sunday Amateur League.
Rozpoczynamy przygotowania już wkrótce do nowych rozgrywek.W związku z tym poszukujemy nowych graczy do naszego,aktualnego składu.
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na majla:[email protected]
lub telefoniczny:07894649201(Kamil)
Każdy z nowych graczy, jeśli wyrazi chęć grania w United,będzie musiał się zarejstrować.
Rejestracja w drużynie jest bezpłatna.Potrzebne są tylko 2 zdjęcia paszportowe i podpisy na odpowiednich formularzach.
SC UNITED poszukuje również osoby na stanowisko trenera drużyny.Potrzebujemy tutaj osoby z odpowiednimi kwalifikacjami.Dodam,że praca jako szkoleniowiec drużyny jest nieodpłatna.
Osoby zainteresowane odsyłam do powyższych kontaktów.
Pozdrawiam i zapraszam
Kamil
SC UNITED EDINBURGH