dobre. Marcysia, zaprezentuj sie troszke, bo to nie jest tak, ze my, faceci jestesmy stworzeni tylko do robienia czegos dla was. Gotujesz? Czytasz? Hobby? Pozycje w lozku i poza nim - wszystko co mozesz zaoferowac od siebie. Moze sie znajdzie, ktory Ci podpasuje. Poza tym - co z tego ze facet dobry jest w tym czy tamty, jesli Ty mu nie bedziesz odpowiadac np. w lozku to i Ty nie bedziesz zadowolona... Tak ze zachecam do pisania. Duzo, tresciwie i bez wypiekow - to powazna sprawa..
zartowalem .
Wpisów: 9537
zartowalem .
#13 | Dziś - 18:35
dobre. Marcysia, zaprezentuj sie troszke, bo to nie jest tak, ze my, faceci jestesmy stworzeni tylko do robienia czegos dla was. Gotujesz? Czytasz? Hobby? Pozycje w lozku i poza nim - wszystko co mozesz zaoferowac od siebie. Moze sie znajdzie, ktory Ci podpasuje. Poza tym - co z tego ze facet dobry jest w tym czy tamty, jesli Ty mu nie bedziesz odpowiadac np. w lozku to i Ty nie bedziesz zadowolona... Tak ze zachecam do pisania. Duzo, tresciwie i bez wypiekow - to powazna sprawa..
------------------------------------------------------
Z tego co czytam, to lozko podstawa jest :)
musisz byc bardzo wyjatkowa, skoro te cechy, ktore wymienilas, to zaledwie 1% twoich oczekiwan - pewnie masz do zaoferowania przynajmniej tyle, ile oczekujesz
jak napisalem powyzej, strach pomyslec, czym jest to pozostale 99%
'choc jak na was popatrzec to chyba ten 1% juz za wiele..'
to jest BARDZO wielkie uogolnienie
poza tym, jesli szukasz faceta, to bez patrzenia sie nie obejdzie :)
Grzyboslaw Mirkowski
#22 | Dziś - 18:58
Nie szukaj na emito, w ogole uwazaj z internetem, tu latwo sciemniac. Idz na koncert do filharmonii, do opery, do teatru. Pieknie sie ubierz i idz sama, branie pewne.
Badz wymagajaca od poczatku. Nie spiesz sie.
jestem ciekaw jak wyglada taki facet w wyobrazni kobiety...
i jestem ciekaw ile kobiet zgodzi sie z twoim zdaniem.
ale inne panie tez niech przylacza sie do rozmowy... smialo!
moze razem stworzycie typ idealnego faceta... :) :) :)
fajny temat!
Jak wyżej.Spotykałam na swojej drodze różnych facetów. Niestety kiedy dostali to co chcieli znikali jak kamfora..A ja szukam takiego co zostanie ze mną do końca. Poszukiwacze przygód wypad....